LLO-eXperience

Stappen in je leven, een Leven Lang Ontwikkelen onder één muisklik 

Doelgroep Verenigingen en hun leden

 

Verenigingen kunnen hun leden als extra dienstverlening een lidmaatschap van Mijn Kluis aanbieden. Mijn Kluis biedt talrijke voordelen, waaronder het centraal bewaren van belangrijke documenten zoals diploma's, cursuscertificaten en overzichten van werkervaring. Aangezien veel mensen vaak niet meer precies weten waar deze documenten zijn, is Mijn Kluis de ideale oplossing. De deelnemer bepaalt zelf wie toegang heeft tot deze informatie. Daarbij is Mijn Kluis dubbel beveiligd en voldoet het aan alle ISO- en privacy-eisen.
Bovendien biedt Mijn Kluis de mogelijkheid tot matching van het profiel van de deelnemer met actuele vacatures in heel Nederland. Ook kan Mijn Kluis diverse soorten CV's genereren, afhankelijk van de specifieke behoefte van de deelnemer.
Mijn Kluis vormt het hart van de LLO-eXperience, waarbij de deelnemer kan kiezen voor begeleiding en aanvullende activiteiten zoals assessments, opleiding en training, jobcoaching, en trajecten richting certificering van werkervaring. Deze laatste functie is bijzonder waardevol, aangezien de jarenlange ervaring die men in het werk heeft opgedaan op deze manier formeel erkend wordt met een certificaat.
De veelzijdigheid van LLO-eXperience faciliteert 'een leven lang ontwikkelen'. Voor verenigingen biedt de Rotonde de mogelijkheid om hun leden te adviseren over welke loopbaankeuzes de beste ontwikkelings- en werkgelegenheidskansen bieden.